NÅ ER DEN HER! KJØP DIN NYE JULEKALENDER OG FÅ EN GAVE MED PÅ KJØPET

Er du klar til å sparke i gang høytidssesongen med en spesiell overraskelse? Se ikke lenger! I år er vi glade for å kunngjøre at vi tilbyr et begrenset utvalg av 30 julekalendere fra K-beauty, hver fylt med overraskelser og én fantastisk gave - et gratis Hyol-sett i reiseformat fra Babor!

Bestill din her!

Julekalenderen har en verdi på 3844 kr

Hva er inni julekalenderen?

Gjør deg klar til å åpne en daglig dose glede med vår eksklusive julekalender. Hver dag frem til jul vil du oppdage en ny overraskelse som venter bak døren. Fra hudpleieprodukter til luksuriøse godbiter, er denne kalenderen designet for å gjøre høytidssesongen din ekstra spesiell.

Her finner du en samling av premium koreanske hudpleieprodukter fra elskede merker som Cosrx, Mediheal, Beauty Of Joseon, Anua, Tirtir, Barulab, Purito, Iunik, Kundal, Etude, Peripera, Cremorlab, Beautymall.

Denne julekalendere er din inngangsbillett til de mest ettertraktede innovasjonene innen K-Beauty!

Hvordan få ditt gratis Hyol-sett?

Å sikre seg ditt gratis Hyol-sett er enkelt! Vær en av de heldige som får tak i en av våre julekalendere ved å kjøpe den før 16.oktober! Disse kalenderne vil være tilgjengelige for henting i butikken når du skulle ønske. Ikke gå glipp av muligheten til å unne deg selv eller overraske en kjære med denne fantastiske gaven!

Spred høytidsglede!

Enten du unner deg selv eller ser etter den perfekte gaven til noen spesielle, er vår julekalender med et gratis Hyol-sett det ideelle valget. Del høytidsånden og unn deg litt luksus i denne festlige sesongen!

Ikke vent for lenge - kun 30 julekalendere vil få med seg en ekstra gave. Disse spesielle godbitene vil garantert bli revet bort. Sørg for å  gripe tilbudet før den avsluttes i midten av oktober, og gjør deg klar til å oppleve magien i høytidssesongen med vårt eksklusive tilbud!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.